De laatste trend op sieradengebied zijn absoluut de wraparmbanden. Ze zijn stoer, trendy en een echte eyecatcher. Lijkt het je ook leuk om zo'n wikkelarmband te maken? Dat kan. Volg een workshop wraparmband maken bij Louisa. Als je het eenmaal tijdens de workshop geleerd hebt, dan kun je daarna thuis alleen nog maar meer maken. En wie wil dat niet? Ze zijn erg leuk en doordat het jouw eigen creatie is, heb je iets unieks wat niet in de winkel te koop is. Je mag het armbandje helemaal naar eigen smaak samenstellen.

Kom dus eens gezellig langs met een paar vriendinnen om een mooie wraparmband te maken. 

 

Tijdens deze workshop zijn hapjes en drankjes inbegrepen. Een leuke verrassing voor een supergezellige en creatieve middag of avond!

 

Er zijn leuke suèdeveters, kralen in verschillende kleuren, strass stenen en bedeltjes aanwezig. Door het brede assortiment kan het helemaal naar jouw eigen smaak worden gemaakt. Uiteraard zijn er ook voorbeelden aanwezig om inspiratie op te doen. En mocht je er even niet uitkomen, dan wordt je geholpen.

Kosten:

 

De workshop kost € 25,00 per persoon inclusief alle materialen en kralen, strass steentjes en bedeltjes. Dit dien je contant te betalen tijdens de workshop omdat er geen pinmogelijkheden zijn.

 

Daarbij kun je tevens gebruik maken van een legbord en de benodigde gereedschappen. De hapjes en drankjes zijn hierbij inbegrepen. 

 

Wil je meer wraparmbanden maken? Dat kan natuurlijk ook als je nog tijd over hebt. Dan betaal je gewoon de materiaalkosten van je extra armband. Alle materialen zijn voorzien van een prijs en zo kun je zelf bepalen hoe duur je extra armband wordt. Uiteraard ben je niet verplicht een extra armband te maken als je eerder klaar bent dan een ander. 

Wanneer?

De workshop is bij mij thuis en is voor minimaal 2 personen en maximaal 5 personen. Ik doe niet op locatie omdat ik teveel kralen en andere materialen heb die niet handig te vervoeren zijn. 

De workshop duurt 2,5 tot 3 uur. De wraparmband workshops worden iedere dag gehouden om 14.00 uur en/of 19.00 uur (uitgezonderd sommige feestdagen en vakantiedagen). 

De aanvangstijden kunnen bij uitzondering naar wens worden aangepast. 

Je kunt kiezen of je 's middags of 's avonds wil komen.

Locatie:

Agricolahof 6

9752 NN  Haren te Groningen

Telefoon: 06-17634624

Aanmelden

 

Meld je aan via onderstaande formulier of bel: 06-17634624 (bereikbaar: 13:00 uur - 18:00 uur)

 

Let op: boekingen dienen uiterst de dag ervoor gedaan te worden in verband met de voorbereiding van de workshop en het klaarzetten van de materialen.

 

Als je het formulier invult, dan ontvang je binnen 2 dagen een ontvangstbevestiging. Soms gebeurt het dat een formulier niet aankomt op mijn mail. Als je niet binnen 2 dagen een ontvangstbevestiging hebt gekregen, probeer dan nog eens te mailen naar sieraden@louisa-martin.com of neem telefonisch contact met mij op.

CONTACT

LOUISA'S SIERADEN

KvK te Groningen: 02083595

BTW-nummer NL107951162B01

Je kunt altijd bellen of een mailafspraak maken om eens mijn atelier te bekijken. 

Hieronder staan de adresgegevens.

 

Louisa's Sieraden

Agricolahof 6

9752 NN  Haren GN

E-mail: sieraden@louisa-martin.com

Telefoon: 06-17634624 

(bereikbaar: 13:00 uur - 18:00 uur)

VOLG LOUISA'S SIERADEN

  • Facebook Grunge
  • Twitter Grunge
  • LinkedIn Grunge

© 2004 - 2017 Louisa's Sieraden

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now