Ben je al enthousiast geworden van al die mooie sieraden op deze site? Misschien vind je het zelfs wel leuker om zelf zoiets te kunnen maken. Dat kan allemaal! Grijp je kans door een workshop bij mij thuis te volgen.

Kom eens gezellig langs met een paar vriendinnen om een mooie sieraad te maken. 

 

Tevens is het een leuk idee voor een vrijgezellenfeestje of een verjaardag. Voor deze gelegenheden zijn extra hapjes en drankjes inbegrepen. Een leuke verrassing voor een supergezellige en creatieve middag of avond!

Er zijn heel veel leuke kralen in verschillende kleuren, strass stenen, bedeltjes en hangers. Door het brede assortiment kan het helemaal naar jouw smaak worden gemaakt. Er zijn verschillende manieren om een ketting, armband of een paar oorbellen te maken, zoals bijvoorbeeld kettelen en rijgen. Kies voor trendy, klassiek, uitbundig of ingetogen. Uiteraard zijn er ook voorbeelden aanwezig om inspiratie op te doen. En mocht je er even niet uitkomen, dan wordt je geholpen.

Kosten:

 

De workshop kost € 25,00 per persoon inclusief alle materialen en kralen, strass steentjes en bedeltjes. Dit dien je contant te betalen tijdens de workshop omdat er geen pinmogelijkheden zijn.

 

Hiervoor kun je maken:

  • 1 halsketting of

  • 2 armbanden of

  • 2 paar oorbellen of

  • 1 armband en 1 paar oorbellen

 

Daarbij kun je gebruik maken van een legbord en de benodigde gereedschappen. Je kunt dus zelf kiezen wat je wil maken. Tevens zijn hapjes en drankjes hierbij inbegrepen. 

 

Wil je meer sieraden maken zoals bijvoorbeeld 2 halskettingen? Dat kan natuurlijk ook als je nog tijd over hebt. Dan betaal je gewoon de materiaalkosten van je extra sieraad. Alle materialen zijn voorzien van een prijs en zo kun je zelf bepalen hoe duur je extra sieraad wordt. Uiteraard ben je niet verplicht een extra sieraad te maken als je eerder klaar bent dan een ander.

Wanneer?

De workshop is bij mij thuis en is voor minimaal 2 personen en maximaal 5 personen. Ik doe niet op locatie omdat ik teveel kralen en andere materialen heb die niet handig te vervoeren zijn. De workshop duurt 2,5 tot 3 uur. De workshops worden iedere dag gehouden om 14.00 uur en/of 19.00 uur (uitgezonderd sommige zondagen, feestdagen en vakantiedagen). 

De aanvangstijden kunnen bij uitzondering naar wens worden aangepast. Je kunt kiezen of je 's middags of 's avonds wil komen.

Locatie:

Agricolahof 6

9752 NN  Haren te Groningen

Telefoon: 06-17634624

Aanmelden

 

Meld je aan via onderstaande formulier of bel: 06-17634624 (bereikbaar: 13:00 uur - 18:00 uur)

 

Let op: boekingen dienen uiterst de dag ervoor gedaan te worden in verband met de voorbereiding van de workshop en het klaarzetten van de materialen.

 

Als je het formulier invult, dan ontvang je binnen 2 dagen een ontvangstbevestiging. Soms gebeurt het dat een formulier niet aankomt op mijn mail. Als je niet binnen 2 dagen een ontvangstbevestiging hebt gekregen, probeer dan nog eens te mailen naar sieraden@louisa-martin.com of neem telefonisch contact met mij op.