Al een aantal jaren houd ik me bezig met het maken van sieraden. Ik vind het altijd boeiend hoe een sieraad is gemaakt en ben geïnteresseerd in zilver, goud en edelstenen. Ik kocht als jong meisje al mooie armbanden, kettingen en ringen. Ik raakte zo gefascineerd en enthousiast dat ik zin kreeg om zelf wat meer creatief bezig te zijn. Ik ging iedere week naar een hobbyzaak waar ze allemaal kralen verkochten en maakte de leukste creaties. Als klein meisje maakte ik met mijn vriendin vooral oorbellen en verkochten ze ook nog. Later wilde ik ook mooie kettingen maken. Het leuke ervan is dat ik in een discotheek ooit werd aangesproken over de ketting die ik droeg. Er werd mij zelfs gevraagd of die ook te koop was. Ik heb het toen verkocht en ben toen steeds meer aan de slag gegaan met mijn eigen ideeën.

Hier show ik één van mijn eigen ontwerpen.

Wat mij tevens interesseerde was de werking van edelstenen. De kleur en de werking vind ik meer dan interessant. Daarom bied ik tevens sieraden met edelstenen aan op deze website. Voor meer informatie over de werking van edelstenen kun je mijn astrologiesite raadplegen. Klik hier.

De sieraden van Louisa's Design zijn unieke exemplaren. Het zijn stuk voor stuk handgemaakte ontwerpen waarvan geen tweede is. Je moet er dus snel bij zijn als je graag een exemplaar wilt aanschaffen. Want op is op!

Ik wens jou heel veel plezier op de site. 

Groetjes,

Louisa Martin

CONTACT

LOUISA'S SIERADEN

KvK te Groningen: 02083595

BTW-nummer NL107951162B01

Je kunt altijd bellen of een mailafspraak maken om eens mijn atelier te bekijken. 

Hieronder staan de adresgegevens.

 

Louisa's Sieraden

Agricolahof 6

9752 NN  Haren GN

E-mail: sieraden@louisa-martin.com

Telefoon: 06-17634624 

(bereikbaar: 13:00 uur - 18:00 uur)

VOLG LOUISA'S SIERADEN

  • Facebook Grunge
  • Twitter Grunge
  • LinkedIn Grunge

© 2004 - 2017 Louisa's Sieraden

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now